FELIX
DEGENAAR

Bio

 

Felix Degenaar is jazzpianist en toetsenman. Hij studeerde in 1998 af aan het Gronings Conservatorium als musicus Piano Lichte Muziek. Na zijn afstuderen werkte hij daar als docent piano. Tegenwoordig geeft hij les in een zelfstandige praktijk aan de Ceramstraat in Groningen. Ook geeft hij regelmatig diverse cursussen en workshops.

Om de zaterdag leidt hij de jazz jamsession in Le Petit Théatre in Groningen. Tevens organiseert hij jazzconcerten met kleine bezettingen in DOT (Vrydemalaan in Groningen) en in Cappuvino (hoek Grote Markt / Vismarkt in Groningen).

 

Sinds 1989 maakt Felix als pianist, arrangeur, bandleider en/of toetsenist deel uit van bands als  de Hasan Band, Aquarela do Brasil met Izaline Calister, Organic, Noordpool Composers Orchestra, Sweet Thing en het jazzkwartet Up North.

De bands waarin Felix momenteel actief is vind je hier.

 

Felix componeert ook muziek in diverse stijlen, van jazz tot techno. Zijn invloeden en smaken zijn erg divers. Om er een paar te noemen: Bill Evans, Keith Jarrett, Brad Mehldau, Weather Report, Steely Dan, Tribal Tech, Scott Kinsey, John Adams, Jozef Zawinul...

 

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in les? 

Neem gerust contact met hem op.