FELIX
DEGENAAR

Samengevat

- lessen van 45 minuten
- voor alle leeftijden
- beginners en gevorderden
- diverse stijlen: pop, blues, rock, funk, jazz

 

Lesdagen 

woensdag, donderdag en vrijdag

 

Lestijden

wo: 12:00 - 21:00 uur

do.: 12:00 - 21:00 uur

vrij: 12:00 - 21:00 uur

 

 

Locatie

Kijk daarvoor op de pagina Contact

 

 

Tarieven

45 minuten - € 28,50
30 minuten - € 19 (in overleg, bestemd voor kinderen tot 12 jaar)         


De genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

 


 

 

 

 

 

 Testimonials

"Als eerstejaars student in Groningen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe pianoleraar. Ik heb inmiddels al ruim een jaar les bij Felix en ik vind het ontzettend leuk. Bij een stuk bladmuziek komt veel kijken, Felix heeft mij geleerd om verder te kijken dan de noten om er een mooi pianostuk van te maken. Felix houdt rekening met mijn drukke tentamenperiodes en hij weet al mijn lessen leerzaam, gevarieerd en motiverend te maken!"

Margot, 19 jaar, Groningen (feb. 2017)

 

"Ik heb nu iets meer dan een half jaar les van Felix en had nog nooit piano gespeeld. Ik kon al wel noten lezen maar de F-sleutel voor de linkerhand was geheel nieuw voor mij. Vanaf les 3 kreeg ik al muziekstukken op om te oefenen en vanaf dat moment kon ik al wat spelen. Ik had niet gedacht dat het zo snel zou gaan. Felix past zich aan aan jouw kunnen, maar zorgt er wel voor dat het steeds een uitdaging blijft. Je voelt je op je gemak en hij geeft je het gevoel dat het niet erg is om fouten te maken. Hij kijkt en luistert goed hoe je speelt en als je iets niet juist doet, corrigeert hij je. Intussen blijft hij geduldig. Dat vind ik erg fijn en dat doet hij ook op een prettige manier."

 Johanna, 43 jaar, Groningen (juli 2015)

 

"Felix weet zijn kennis goed over te brengen en de lessen aan je niveau aan te passen. Ik ben vooral heel erg geïnteresseerd in soul, funk en jazz en dan ben je hier op het juiste adres! Afgelopen jaar heb ik behoorlijk veel bijgeleerd en dat merk je meteen in je spel. En naast dat elke les erg leerzaam is, is het ook nog eens gezellig."

Hans Tinge, 32 jaar, Roden (feb. 2015)