Pianoles

Gratis kennismakingsles

Schrijf je nu in! 

Ik geef pianoles in stijlen die variëren van pop tot jazz.

We stellen een lesplan samen op basis van jouw wensen en muzieksmaak. Het belangrijkste is dat je lol en vaardigheid krijgt in het spelen.
We besteden aandacht aan techniek, harmonie, improvisatie en samenspel. Ook compositie en het arrangeren van muziek krijgen volop aandacht als jij dat wilt.
Ook als je keyboard speelt of wilt spelen heeft pianoles zin. De ervaring leert dat piano leren spelen tot gevolg heeft dat je volledig thuis raakt op het keyboard. Het is zelfs beter voor je techniek om piano te leren spelen!
Je krijgt altijd eerst een gratis kennismakingsles. Afhankelijk van je wensen en niveau bepalen we daarna of en hoe we verder gaan.

Klik ook even op de Algemene Voorwaarden.

Virtuele pianolessen

Voor een iets hoger tarief zijn online pianolessen ook mogelijk bij mij, wanneer je bijvoorbeeld niet in staat bent om fysiek aanwezig te zijn.
Dit zijn zgn. ‘indirecte lessen’. Hoe dit werkt? Je filmt en uploadt telkens een door mij opgegeven opdracht naar Youtube. Je krijgt daar vervolgens een uitgebreide videorespons op van mij, waar weer een opdracht uit voortvloeit, etc. Op deze manier ontstaat een lessencyclus.

Voorbeeld van een opgenomen les (respons op video van een leerling):

Neem even contact met mij op om hier meer over te weten te komen.

Voorbereiding op het conservatorium

Als je de ambitie hebt om professioneel jazzpianist te worden gaan we een aangepast traject in. We werken dan gericht aan de eisen voor het toelatingsexamen.
Als docent aan het conservatorium in Groningen ben ik in detail op de hoogte van de toelatingseisen en andere zaken die van belang zijn. Techniek, spel en theorie moeten we naar het juiste niveau tillen. Hierbij krijg je duidelijke en eerlijke feedback over de voortgang en je kansen op toelating.
Er wordt dan veel van je verwacht qua talent, inzet, studievaardigheid en initiatief, om je voor te bereiden op deze veeleisende opleiding.

Tarieven

Reguliere les à 45 minuten – 30 euro
Indirecte online les à 45 minuten – 40 euro

Prijzen zijn inclusief BTW

Lesdagen, tijden en locatie

De pianolessen vinden plaats op dinsdag en vrijdag, maar in overleg zijn andere dagen soms ook mogelijk. Lestijden: tussen 13:00 en 21:00 uur. Mijn lessen geef ik thuis aan de JC Kapteynlaan 26a, Groningen.